Voor de Jeugd Dag 2016

logo-vng-jeugddag2016

Op 3 oktober 2016 wordt de documentaire ‘Leven in de Schaduw’ vertoond tijdens de ‘Voor de Jeugd Dag’ in de Westergasfabriek in Amsterdam. De documentaire is uit meer dan 230 inzendingen uitgekozen als een van de tachtig workshops op deze dag.

De ‘Voor de Jeugd Dag’ wordt georganiseerd door de ministeries van VWS, VenJ, OCW, Nji en de VNG. Op deze dag komen beleidsambtenaren en bestuurders jeugd en onderwijs van gemeenten, zorg en welzijns- en onderwijsprofessionals, raadsleden, ouders en jeugd bij elkaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s